Servicii de inregistrare marci la OSIM

Oferim servicii complete pentru inregistrare marci la OSIM astfel incat sa iti protejezi afacerea. Ne ocupam de toate etapele care trebuiesc urmate pentru inregistrarea marcii.

Tipuri de Marci

Pret inregistrare marci

Preturile sunt valabile pentru inregistrarea unei marci valabile pentru un domeniu NISA

  • Marca Verbala - 340 €
  • Marca Combinata - 440 €
  • Marca Tridimensionala - 475 €

Preţurile exemplificate includ: taxele legale OSIM, poştale şi onorarii, pentru înregistrarea şi publicarea cererii de înregistrare în Buletinul Oficial de Proprietate Industrială, monitorizarea mărcii pentru o perioadă de 6 luni după publicarea mărcii. Pentru fiecare domeniu (clasa NISA) suplimentar se adaugă 50 EUR.

Comanda o Marca

Ce este o marca

Logo Marca Inregistrata Marca este un semn susceptibil de reprezentare grafică servind la deosebirea produselor sau serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele aparţinând altor persoane. Pot să constituie mărci semne distinctive cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale şi în special forma produsului sau ambalajului sau, combinaţii de culori, precum şi orice combinaţie a acestor semne. Dreptul asupra mărcii este dobândit şi protejat prin înregistrarea acesteia la Oficiul de Stat pentru Invenții şi Mărci (OSIM). Din ziua depunerii cererii de înregistrare marca beneficiază de protecție provizorie care devine definitivă odată cu eliberarea certificatului.

Inregistrare Marca

Servicii complete de inregitrare marci.

inregistrare marca