Titular marca ANTONY UN AS IN BUCATARIE

Marca ANTONY UN AS IN BUCATARIE este inregistrata de SC INTERMARK SRL

 

Nume marca: ANTONY UN AS IN BUCATARIE
Titular marca: SC INTERMARK SRL
Clase NISA: 16 30 32 35
Numar depozit: M 2000 02697
Data depozit: 16-06-2000
Numar marca: 45801
pentrubirou.com

Clase NISA inregistrate de marca ANTONY UN AS IN BUCATARIE

Clasa Descriere
Clasa 16 Hartie, carton si produse din aceste materiale, necuprinse in alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legatorie; fotografii; papetarie; adezivi ( materiale colante ) pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou ( cu exceptia mobilelor ); materiale de instruire sau invatamint ( cu exceptia aparatelor ) ; materiale plastice pentru ambalaj ( necuprinse in alte clase ) ; caracter tipografice, clisee.
Clasa 30 Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata.
Clasa 32 Bere; ape minerale si gazoase si alte bauturi nealcoolice; bauturi din fructe si sucuri de fructe; siropuri si alte preparate pentru fabricarea bauturilor.
Clasa 35 Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine.

Date afisate de 1588 ori si preluate din BOPI Osim.

SC INTERMARK SRL

Marci detinute de SC INTERMARK SRL:

Inregistrare Marca

Servicii complete de inregitrare marci.

inregistrare marca